Subscribe to newsletter

  • No products in the cart.

  VERZENDEN & RETOUR

  Wij voorzien (in België) een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €75. Na het plaatsen van een bestellingen en het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen 1 à 2 werkdagen door ons verstuurd.

  Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de volgende werkdag geleverd.

  RETOUREN

  Niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
  Mail binnen 10 kalenderdagen naar mycloset.sharon@gmail.Com onderstaand formulier met de vermelding waarover u niet tevreden bent.
  Producten mogen tot 14 werkdagen na aankoop geretourneerd worden.

  Opgelet:
  My Closet kan alleen retourzendingen behandelen als het retourformulier volledig is ingevuld en bijgevoegd wordt aan de retourzending. Retourzendingen kunnen binnen 10 dagen na ontvangst op eigen kosten, teruggestuurd worden naar onderstaand adres, mits de product(en) onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en voorzien zijn van originele tags.

  Sale artikelen (d.i. artikelen die aan korting verkregen zijn) kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Sommige artikelen zijn uitgesloten van retourrecht: badmode, lingerie, oorbellen & giftcards.

  RETOURFORMULIER

  My Closet
  Baanstknokstraat 58
  8790 Waregem
  0476 73 09 09
  BE 0764 702 270
  België